Äter du ägg idag?

Ägg är bra och det finns en hel del myter om ägg. Här är några;

Vitan är nyttigare än gulan

För mycket fett

För mycket kolesterol

Max ett ägg per dag

Färska ägg är bättre

Då slår vi hål på dessa myter. Det skrivs mycket och det sägs mycket men vi får ta det mesta med en nypa salt. Jag fortsätter med mina morgonomeletter på helgerna och kokta ägg på mackan med Kalles på vardagarna. Så länge man mår bra så kan man äta vad som helst, men i lagom mängd.

Påsktider

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Äter du ägg idag?

  1. Matilda Berlin skriver:

    Jag önskar verkligen sååå att jag gillade ägg, men jag klarar inte smaken. Har aldrig gjort =( Men det är ju så himla bra, och det ser så fantastiskt gott ut. Så ät ett par för mig är du snäll 😉 STOR KRAM hjärtat <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *