Är ni försiktiga eller är det bara jag?

Nu är bokhögen slut hemma. Bordet gapar tomt och jag vill ha nya böcker. Nu i oktober släpper att par författare sin Anya böcker. Författare som jag läst i flera år och som jag vill fortsätta läsa. Lite som en hamburgare från en känd kedja, man vet vad man betalar och vad man får. Lite tråkigt och försiktigt men sån är jag.

Å andra sidan har jag tagit mig an flera nya författare under sommaren. Jonas Moström och Terry Hayes är 2 av dom och båda har varit bra. Nu är jag på jakt efter en ny svensk författare, eller kanske inte svensk, vad vet jag. Det spelar ingen roll. Men jag tycker det är kul att läsa svenska författare, att på något sätt gynna den svenska författarligan.

Hur tänker du när du hittar nya författare? Googlar du? Lyssnar du på vänner? Köper du på bokrean? Chansar du? Läser du baksidestexter? Eller är du en av dom som kommer att köpa en bok av vår nya Nobelpristagare? Kazuo Ishiguro?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Är ni försiktiga eller är det bara jag?

  1. Ethel skriver:

    Jag chansar när jag köper pocketböcker. Bokus har ofta kraftiga rabatter. Om jag köper nya inbundna är jag försiktigare. Då kollar jag recensioner på nätet, teve och tidningar. Ibland får jag upp ögonen för någon speciell författare som jag sen letar efter på Bokbörsen. Där har jag gjort många fina fynd. Rea? Ja ibland, inte alltid. Jag köper när jag behöver utan att tänka på att det är rea. För det mesta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *