Är julklappshetsen klar?

Har ni köpt allt ni ska eller handlar ni in i det sista? Jag har köpt en julklapp till mig själv och firar själv med Leidy så det blir en lugn jul. Det ska bli skönt att vara lite ledig. Kanske skotta snö eller bara vara. Läs ett par böcker, se lite film, ta en promenad, förbereda inför våren. Jag är ledig mellan jul och nyår så det blir några dagars temposänkning. Träningen ska jag försöka hålla i så gott det går.

Har du handlat julklappar till dig själv eller någon annan?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Är julklappshetsen klar?

  1. Ethel skriver:

    Skönt att ta det lugnt på julen.
    Nej har inte köpt någon julklapp. Blir bara en, till Kjell. Vi brukar göra så. Kul att ha något paket. Vet inte än vad jag ska köpa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *