Är du enkel eller krånglig?

För mig räcker en gammal hederlig armbandsklocka när jag ska ut och springa. Inga krångligheter alltså. Nu har jag ju skaffat en sån där Garmin, ni vet, och då kan man ju få fram hur långt över havet man har varit… Jaja, det finns dom som måste ha reda på allt.

Jag har gjort ett eget träningsschema, enkelt och smidigt och inget krångel. Jag vet att vissa laddar ner appar, läser träningsböcker och går efter författarnas träningsupplägg. Många på gymmet springer med mobilen på armen, loggar allt och skriver in.

Jag vet inte vad som är bäst men jag kör på med mitt eget schema i alla fall. Ibland så spricker det och ibland funkar det till 100%. Man får ta en dag i taget…

Några kilo i taget!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Är du enkel eller krånglig?

  1. Annie skriver:

    Jag är nog ganska enkel på det sättet tror jag 😉
    Härliga vikter 😉 *ler*

    Kramar

  2. Arvid skriver:

    Finns många teorier när det gäller träningsdagböcker och så. Själv bryr jag mig inte jättemycket. Kör mina fasta pass, om jag orkar haha och rätt mycket spontant med. 🙂 Finns många sätt såklart. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *