Är det dags nu?

Våren är på gång även om det inte är så varmt än. Jag har sett både shorts och kjolar på stan och jag tror att vi alla längtar efter att få sitta i solen med en kopp kaffe eller en glass. Många börjar träna på våren för att komma igång och få en snygg kropp till sommaren. Många vill men få gör något. Det är bara 2 skaer som gäller.

Börja

Fortsätt

Man måste börja för att det ska bli något. I smygande skala med lite promenader eller ett pass på gymmet. Men man måste börja. Börjar man känner man sig lite duktig och då kan det hända att det flyter på. Och det är just att fortsätta, man måste göra.

Många lägger av för att dom får träningsvärk. Ja, vem har inte träningsvärk? Det har man väl fär jämnan. Jag tränar styrka 4 pass i veckan och springer ca 8 mil varje månad. Dessutom simmar jag 1 km varje lördag så länge inte Coronan har stängt badhuset. Visst har man ont i kroppen och det är naturligt.

Man ska inte tro att träningsvärk betyder att man har växande muskler på G, men man har jobbat med kroppen och använt sig av muskelgrupper och övningar som man annars inte brukar använda sig av. Och då gör det ont helt enkelt.

Det gäller att vänja sig både i skallen och i kroppen på att det gör ont. Man får belöna sig med att man mår bättre, blir starkare och förhoppningsvis sover man bättre. Det kan till och med bli så att man börjar tänka på maten när man kommit igång. Och det är då som de verkliga resultaten kommer.

Så frågan kvarstår – Är det dags nu?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *