Äntligen lite simning

Skönt att få tid för badhuset igen. Det har ju inte varit så de sista 2 helgerna. 1km bröstsim, dusch och bastu och man känner sig som en ny människa igen. Underbart. Leidy är hos uppfödaren i Norrköping sen igår och jag saknar henne redan. Men hon har det bra och jag får fixa med lite utan henne. Som att kunna sova raklång på nätterna och få sträcka ut benen till exempel…hahaha.

Nu är det trädgården som gäller i turbofart. Regnet hänger i luften och jag måste få 2 gräsmattor klippta. Hinner jag ska jag även kantklippa lite. Det växer som bara den. Sen ska jag göra ren en stentrapp om det blir tid över. Mossan håller på att ta över och det vill jag inte.

Nu kaffe!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *