Ännu en solig morgon på landet

Bara 2 dagar kvar att jobba sen är det 4 veckors semester som hägrar. Ska bli så skönt. Jag har en hel del att ta hand om i trädgården och det ska bli skönt att få vara ute lite. I mitt jobb sitter jag pall vid telefonen hela dagarna och enda chansen att få komma ut är lunchen och då ska man ju äta…

Nu ska jag ta en kopp kaffe till och vakna upp ordentligt. Jag har fixat lite rabarberpaj till teatergänget ikväll. Vaniljsås inköpt och nu är det bara papperstallrikar kvar. Dags att ta fram frysväskan och frysklabbarna.

Ikväll är det genrep och lite publik inbjudna. Ska bli spännande att höra deras reaktioner. Skratt och applåder kan värma en skådis mer än man tror. Det är lite därför man står på scenen. Jag kommer att återkomma med bilder.

Ha en fin dag därute allihopa.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *