Ånnu en härlig danskväll

Att vara +55 och dansa, går verkligen som en dans. Det är så himla kul. Att dansa är det bästa jag vet och jazzdans har jag undervisat i sen 1986…fattar ni hur gammal jag är? Vad jag än gör i livet så kommer jag att fortsätta dansa, det är jag säker på.

Det här var andra gången av 8 tillfällen och det går fortare än man tror när man väl satt igång. Söndagskursen är meningen att vara en ”prova-på” och tycker vi att det är kul så kör vi kanske 10 veckor i höst. Jag tror och hoppas att det blir så.

Det är snö, snö, snö, överallt och plogbilarna har farit omkring hela dagen. Nu verkar det som om det blivit lite lugnare och de flesta gator ser ok ut. Imorse kom jag knappt ut med bilen från parkeringen. Inget kul.

Nu har jag fixat 5 matlådor inför veckan. Dammsugat, diskat, plockat undan och handtvättat några blusar. Nu ska jag packa träningsväskan inför morgondagen, sen ska jag sätta mig och skriva lite. Imorgon ny vecka och nya möjligheter!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *