Anmäld till Norrköping Stadslopp

Förra året sprang jag Norrköpings Stadslopp för första gången. Det var jättekul. Folk kantade gator och torg och hejade, sjöng och spelade musik. Det var så pass kul att jag har anmält mig i år igen. Onsdag 21 augusti går det av stapeln.

Jag ska även springa Vårruset i Norrköping. Det är torsdag 23 maj och är som bekant 5km. Även det ett kul lopp för dom som inte springer så långt.

Det är lite klurigt att lägga upp träningen. Ska jag springa långt eller kort, snabbt eller långsammare? Det hör till saken att jag utmanat mig själv med att vara med på 21K, i april. 2,1 mil, fattar ni hur långt det är?

Det är bara att hänga i. Under februari måste jag få till längre sträckor. Jag har bara sprungit milen 2 gånger i januari och resten 5km pass. Nu måste det bli längre pass och färre. Jag vill i alla fall komma upp i 15km innan jag kan känna att jag är på de ”säkra” sidan…

Har du anmält dig till något lopp i år?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *