Alltid kul att ha något att se fram emot

Jag var ju på 2 teaterpremiärer i Stockholm i helgen. Suveränt kul och lyckat. En tyngre pjäs och ett lättsammare musikal. Bra blandning blev det. Vilket maskineri det är att fixa event till allt detta. Mycket som ska klaffa som man som besökare inte tänker på. Man går dip, sippar champagne och ser glad ut. Förberedelserna har pågått i både veckor och månader för de som arrangerar allt.

Vart man än ska och vilket event det än är så är det viktigt att det klaffar  med allt. Jag har varit på en del event som man aldrig glömmer på grund av dåliga förberedelser. Sen har man varit på flera event där allt bara flyter på och det blir en otroligt lyckad upplevelse. Man kan söka på olika event app och få fram företag som är experter på att hjälpa till med event.

Event till teaterföreställningar och annat kan vara kul att få jobba med. När jag har haft föreställningar är det ganska mycket som ska fixas runt omkring men något större event har det kanske inte varit.

Men har man andra tillställningar så kan det vara bra att ta hjälp av någon som kan sin sak. Både med inbjudningar, betalning, anmälningar och allt annat. Kanske lite mat och dryck och goodiebags ska finnas på plats. Blåsorketsre och ballonger eller någon som jonglerar? Det kan bli vad som helst, bara fantasin sätter gränser.

Har du varit på något lyckat event?

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Alltid kul att ha något att se fram emot

  1. Ethel skriver:

    Om jag tänker på eget, är det nog min bokrelease i slutet av maj förra året. Vi gjorde ju allt själva, tog emot gäster, mat, servering, ”föreläsning”, dukning, disk etc. Jag var trött i flera dagar sen. Men såå roligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *