Allt eller inget – av Simona Ahrnstedt

För många år sen var Jackie Collins den självskriva tantsnuskdrottningen inom bokvärlden. Jag läste alla hennes böcker som handlade om den glamourösa Hollywooderan och de sålda som smör i solsken. Konstigt nog tyckte jag att de var bra även fast det inte var några mordgåtor att nysta in sig i. Men spänning fanns det i alla fall.

I Sverige har vi nu begåvats med en författare som ger sig in lite i samma genre. Kärlek, passion och arbete med karriärsugna människor som slåss om framgångens sötma. Jag tycker Simona lyckas riktigt bra. Jag har hört henne föreläsa vid ett par tillfällen och det är spännande att ha fått följa hennes resa till framgång som säkert inte är slut ännu.

Allt eller inget, handlar om en reklambyrå. Lexia Vikander arbetar som copywriter och älskar sitt jobb, samtidigt som hon avskyr sin kropp. Det är ingen pinnsmal kvinna utan hon har kurvor och avskyr att räkna kalorier.

En kväll möter hon Adam Nylund i en bar. Det blir för mycket drinkar och en rejäl kalldusch när hon upptäcker vem som kommer till jobbet och ska rensa upp…

På något sätt blir jag nyfiken på vad som ska hända med deras förhållande. Vad ska Lexia göra? Hur går det för henne och hur går det för byrån? Boken är bra skriven och jag tröttnar aldrig när jag läser den.

Romance, heter den genre som Simona skriver i och hon har rönt stora framgångar även utomlands. Jag hoppas att hon når ännu fler läsare, både i Sverige och utomlands, det är hon värd.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *