Äggmacka på G

Nu laddar jag med äggmacka inför dagen och hoppas att solen kommer fram mer. Ikväll blir det tjejfest i Norrköping och det ska bli kul. Lite mingel, lite mat, lite överraskningar och jag som ska prata om kostrådgivning. Det ser jag fram emot.

Jag hann börja morgonen med att läsa lite och ta en kopp kaffe. Jag ser att nyheterna börjar kabla ut annat än bara corona nu och det känns skönt. Det behöver vi.

Och sakta men säkert kommer persiljan upp

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Äggmacka på G

  1. Ethel skriver:

    Ah vad kul att du ska få prata om kosten! Lycka till!
    Min persilja kommer också nu. Lite. Fortare har rädisor, dill och lök visat sig. Väntar ännu på basilika. Men än dröjer det innan jag kan få smaka. Sen har jag sått lite andra grönsaker också, men först häromdagen. Har varit för kyligt på natten. Jag har ju sått ute i trädgården, i pallkragar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *