Å nu är jag på G

En timmas zoomande med kursledaren på kursen. Va kul det var att få berätta lite och få ta del av henne erfarenheter. Det finns så mycket man kan dela och man vet vad den andre brottas med i textarbetet.

Jag fick lite nya inputs och ska jobba vidare med refrängen på en av låtarna. Tänka fria, våga mer och klinka lite på pianot som jag har hemma. Det får nog åka med in till stan ett tag framöver.

Roligt med en tjej som är kursledare och som har kloka åsikter. Jag ska få lite material att jobba vidare med i mina tankar och sen ska vi ha 2 möten till via Zoom. Det funkade kanonbra. Glad och tacksam att jag tog den här chansen och hoppade på kursen.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *