A great sound

Ibland skulle jag vilja ha bättre ljudmöjligheter hemma. Jag skickade efter en skivspelare förr året men det går inte att skruva upp volymen hur högt som helst. Det är när jag struttar runt hemma och ska koreografera som jag kulle vilja kräma på lite.

Det här är ett par jättefina datorhögtalare som du hittar här.

Eller ett par för golvet om man har större plats.

Och ett par att ställa på stativ om de resurserna finns.

Det finns ju oändliga möjligheter att få till att bra ljud. Det kan också vara klurigt att välja rätt sorts högtalare beroende på hur mycket man har i plånboken. Sen måste man tänka på vad man ska använda dom till. Kanske både ska användas till musik och film och då gäller det att välja rätt.

Givetvis är även valet av förstärkare viktig. Man kan om man vill välja en aktiv högtalare. Det vill säga en högtalare med inbyggd förstärkare. Det låter ju toppen tycker jag.

Men om man vill kunna ställa in ljudet precis som man vill så är det bäst att köpa högtalare och förstärkare separat. Det kan bli lite pusslande och smartast är att köpa det från samma tillverkare. Kan ju också vara bra för oss som är lika tekniska som en påse blåbär…

Nu för tiden beställer man det mesta via nätet och givetvis kan man göra det med dessa produkter också. Bara klicka i det man vill ha och sen betala, vänta några dagar och hämta ut. Då hinner man göra annat under tiden. Ha ett Great Life till exempel!

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *