98,5 mil, oj hur gick det till??

Jag hade 100 mil som mål i år på löpningen och nu är jag uppe i 98,5 mil. Hur gick det till? Det har gått bättre än jag trodde. Idag blir det 5km på lunchen och sen är det bara 1 mil kvar. Frågan är hur jag ska fira?

Jag håller på att finslipa träningsschemat inför nästa år. Många datum är nu satta på+ lopp som jag ska spinga och då gäller det att tajma in både träningar, styrka och massagetillfällen. Att massera ben dagen innan ett lopp är ju inte att rekommendera.

Dessutom ska jag försöka gå ner till 54 kilo och hålla mig där efter jul och nyår. Som jag skrev igår så är kostschemat kraschat denna månad och så får det förbli. Så länge jag håller i styrkan och löpningen så får det bli så.

1,5 mil kvar……………….

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på 98,5 mil, oj hur gick det till??

  1. Ethel skriver:

    Grattis! Inte mycket kvar. Jättebra!

  2. Dixi Wonderland skriver:

    Va duktig du är, grattis 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *