5km på eftermiddagen…

… och lite mage. Det kändes skönt. Jag började på 10,5, efter 1km höjde jag hastigheten till 10,6 osv. Känns alltid skönt att känna att kraften finns kvar när man kliver av bandet. Visst flåsar man en del första minuten när man tagit ut sig totalt, men sen pustar man ut och känner att man inte behöver andas med munnen utan bara näsan.

Jag läser om lite tips för löplusten i Runners World. Det gäller ju att behålla lusten för atts springa. Det gäller att;

  • Logga kilometrarna
  • Ha tålamod
  • Att hålla sig till planen
  • Testa sina gränser
  • Vara regelbunden
  • Vara flexibel
  • Springa med ett syfte

Klockrena saker som man tycker är självklara, men visst kan det brista både här och där ibland. Tålamod har jag ju inget. Jag har däremot klara mål för nästa år och jag håller mig till planen till 99%. Och logga alla löprundor, det gör jag. Målen är ganska galna och dom kommer ni att få ta del av….

Run, run, run…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *