5km in på kontot

Japp, det blev löpning på lunchen och idag gick det trögt. Det är ju inte alltid det går bra. Ibland har man fart i benen och ibland inte. Och ibland tror man att det ska gå jättetrögt och då går det utav bara tusan. Kroppen är märklig.

Det har att göra med vad man äter och dricker. Maten är jätteviktig, det har jag märkt. Jag har ätit ok i helgen men jag sov dåligt inatt. Det var varmt och jag hade fönstret öppet lite men det märktes inte.

Sömnen är också viktig. Jag brukar se film innan jag somnar och sen sover jag jättegott, men igår hade jag svårt att somna. Vände och vred på mig. Får ta igen det inatt.

Sovet du gott?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på 5km in på kontot

  1. Ethel skriver:

    Jag sover oftast gott men då och då har jag nätter när jag inte kan somna. Helt klarvaken. Det är väldigt jobbigt och tråkigt att ligga vaken. Men jag kan säga att jag sover mycket bättre nu som pensionär än någonsin tidigare i mitt liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *