5 nya böcker

Nu har jag beställt 5 nya böcker. Känner att jag ska tvinga mig själv att börja läsa lite. Dansgrupperna börjar sluta för terminen och då blir det endast ett teaterprojekt kvar och min egen träning. Det är inte så bara, men det är lättare med ett projekt än med 5 olika.

Jag har ju ”min” författare som jag följer och det blir dom som jag kollar upp när det gäller att fylla på böcker i bokhyllan. Man väljer sina säkra kort. Jag har under några år haft som nyårslöfte att läsa 5 stycken, för mig, nya författare och där känner jag att jag ligger efter i år. Men snart är det påsk, då hinner jag läsa lite och sen kommer sommaren och då är det skönt att koppla bort tankarna med böcker, vare sig det är inomhus eller utomhus man läser.

Vad läser du just nu?

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på 5 nya böcker

  1. Ethel skriver:

    Jag läser Ormen i Essex av Sarah Perry. En bok som vi bestämde att läsa i Bokcirkeln jag är med i. Vi hade träff i onsdags, men jag hade bara hunnit till hälften. Så jag förstörde nog diskussionen eftersom de andra inte ville avslöja slutet, haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *