4 km UTE

Japp, det blev 4 km ute idag och japp, dags att hoppa in i duschen. Sprang inte så fort, tränade mest luftrören att springa utomhus. Jag ser med fasa fram emot Startmilen den 7 april, lite tidigt på året. Det kan vara hur kallt som helst i Örebro då. Kanske till och med snö, därför måste jag bara springa ute nu. Även fast jag inte är någon vinterlöpare och även fast jag knappt vet vad jag ska ta på mig. Men det funkar och det får bli en vända nästa vecka också.

Frågan är bara hur jag ska göra med mitt träningsschema, känner att jag behöver göra om det en aning eftersom lördagslöpningarna tar några kilometer. Det får inte bli för mycket löpning och för ofta. Nu, en varm kopp kaffe.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Ett svar på 4 km UTE

  1. Matilda Berlin skriver:

    Så grym du är vännen!! Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *