Nya tider på Scala

KÄRA PUBLIK

Hux-flux så ser samhället vi bor i helt annorlunda ut. Corona-smittan har dragit över landet och istället för att ses och umgås undviker vi varandra av hänsyn och risk för smittspridning.

Denna helt unika situation har i allra högsta grad påverkat verksamheten hos oss på Scala och trots att man fortfarande enligt Folkhälsomyndigheten får mötas på en konsert, föreställning eller över en middag har många av vårens tillställningar valt att flytta sina datum till hösten. All information om detta finns på vår hemsida och berörd publik kontaktas på den mejladressen som uppgavs vid bokning. Vi hoppas innerligt att vi klarar denna tid fint och att ni hittar tillbaka till kulturen och utelivet när krisen blåst förbi.  

Trots alla inställda evenemang kommer små små ljuspunkter av kulturliv även från oss. Ikväll till exempel, då vi provar att livestreama vår standup-klubb ”Scala komedi” från foajéscenen- helt utan publik. Eller kanske med mer publik än någonsin, fast alla är med hemifrån.  

Besök gärna vår hemsida kl 20:00 ikväll och var med på en Scala komedi ”Corona session” tillsammans med komikerna Katryn LeRoux (amerikansk komiker som driver klubben Cosmic comedy) , Isidor Olsbjörk (från Wallmans, fd klubbdrivare och trollkarl) , Shanthi Rydwall Menon (från Mumbo Jumbo, Parlamentet och Carpe Fucking Diem) och Camilla Fågelborg ( från b la Släng dig i brunnen).

Vi ses kl 20:00- garanterat 100% smittrisktfritt!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *