2021 – sammanfattning

Halva januari har redan gått och vi tuffar in i 2022. Jag trodde det skulle bli lite rulle på Sverige men Coronasnaran dras återigen åt och restriktionerna är många. Jag har tagit 2 sprutor och ska ta den tredje denna månad. Det finns ingen återvändo även om jag inte ens tar bedövning hos tandläkaren. Vi måste alla hjälpas åt.

Jag har fortfarande lite svårt att ta in vad som hänt i världen. Så många människor som har dött och lämnat oss. Företag som fått avskeda och permittera och människor som blivit isolerade. Mindre träning och mer videokonferenser. Usch.

Jag har i alla fall gjort det bästa jag kunde av 2021. 4 dansgrupper, spelade sjörövare och Prussiluskan i Pippi på de 7 haven, samt skolfröken och Tommy och Annikas mamma i Pippi firar jul.

Jag har varit ute och sjungit en hel del och sjungit mycket på Söderköpings Brunn. Bara för att det är kul och för att hålla igång sången. Det har varit uppskattat och det gläder mig.

Ett bra samarbete med Fredrik, min pianist, har rullat på och vi gjorde 2 jobb tillsammans igår. Det blev äldreboenden, Afternoon tea och sång i kyrkan. Kul blandning och vi har flera jobb inbokade framöver.

I november hade jag premiär på min egen pjäs, Innan det är för sent. Vi gjorde 2 föreställningar och det var superkul. Ett bra gäng som jag gärna jobbar vidare med. En ny pjäs är redan på gång.

Det har blivit många låtar utgivna på min Youtube-kanal och jag jobbar vidare med det. Ett perfekt jobb när man inte ska träffa så många andra människor. Att sitta vid pianot och klinka lite eller bara sjunga in melodislingor är inspirerande. Jag får hjälp med att göra arr, lägga på sax och trummor och mixa. Sen håller jag mig till texterna och musiken.

Under oktober och november jobbade jag på Dizzyland i Kolmården. Det blev 8 pass och var jättekul. Tur att det blev av och att det gick bra. Hoppas på att få komma tillbaka i höst. 2021 blev trots allt ett riktigt bra år. Blandad kompott och massor av nya kontakter. Jag hoppas att 2022 blir minst lika bra.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *