1988 – året det började på allvar

Jag har jobbat ganska mycket med teater genom årens lopp. Jag började som dansare i Katrineholms Nyårsrevy 19,86 och 1987. Sen var jag med på en audition i Norrköping och blev fast där några år. Musikalen hette ”Här och nu” och var nyskriven.

Vitsminkad ängel

Jag dansade med Mattias

Var även en i gänget från ”Dalen”

Fotade bilder fån fotoalbumet så kvalitén är inte så ok, men minnena är desto bättre

Här är våran affisch. Vi spelade 40 föreställningar och det var den första uppsättningen jag var med i som var stor och påkostad. Vi spelade på anrika Skandiateatern i Norrköping som numera inte finns kvar. Minnena finns kvar och jag har fortfarande kontakt med flera vänner därifrån. En underbar tid.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *