14 dagar i mitt träningsliv

    April
1 måndag 5km 10,8
2 tisdag Intervaller, dans
3 onsdag 5km, dans
4 torsdag
5 fredag
6 lördag Simma, 1 mil
7 söndag Ben, mage, 5km
8 måndag 5km 10,8 + 5km
9 tisdag Intervall, 2km, mage, ryggres
10 onsdag Dans
11 torsdag 5km,dans,dips,chins,mage
12 fredag Friskis, 5km+5km
13 lördag Simma, 1 mil
14 söndag Ben,mage

Ja, så här ser det ut när jag redovisar min träning i mitt excelark. Jag försöker ha koll på vad jag gör genom att skriva ner det. Jag planerar, genomför och utvärderar. Det brukar hålla till 95%. Om det falerar är det ofta pga saker jag inte kan styra. Dansavslutningar, möten osv. Det är tredje året jag för träningsdagbok och det är jättekul.

Har du koll på din träning?

I så fall, hur?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på 14 dagar i mitt träningsliv

  1. Eva-Lisa skriver:

    Haha, koll på min träning har jag inte eftersom den inte ens existerar, men ska försöka börja gå promenader nu när det börjar bli vår.
    Under en period i livet tränade jag väldigt mycket, då körde jag fem dagar i veckan och vilade bara på helgerna. Det höll ett år ungefär. Tror inte jag är någon träningsmänniska, inte någon som ska gå helhjärtat in för det i alla fall 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *