12 minus

Huvaligen va kallt det var imorse. Jag föredrar regn framför snö och kyla. Nu är det ingen snö men kallt som tusan. En regnig höstdag kan vara toppen trevlig framför brasan när regnet öser ner och man har en filt över sig och en bra bok.

Jag såg en kul sida på nätet där man kan beställa paraplyer med tryck. Kan vara kul att ha. Man kan ju få det hur man vill och i vilken färg man önskar. Lätt att beställa och snabbt går det.

Jag tycker om färger men det kan vara svårt att hitta paraplyer i glada färger har jag märkt. Om det är en gråmulen och trist dag så kan man ju välja ett gult paraply för att på så sätt lysa upp så mycket man kan. Alltid är det nån som blir glad när dom ser dig.

Eller varför inte ett rött som lyser upp i höstmörkret. Paraplyn med tryck är ju ett smart sätt för ett företag att synas utåt och alla är i behov av ett någon gång. Det kan vara bra att ha ett paraplyställ med paraplyer för dom anställda. Eller bunkra upp med ett rejält lager när man har kundträffar och liknande. Ett smart sätt att få marknadsföring på.

Gillar man inte färger finns det lite mer diskreta svarta nyanser att ta till. Alla kanske inte vill ha färger. Är man ett företag inom en lite mer lättsam bransch kan färger vara kul men om man vill hålla lägre profil kan detta vara ett bra exempel.

Det finns otroligt många saker man som företag kan investera i för att marknadsföra sig. Ju mer pengar man har desto mer kan man köpa. Men det gäller att köpa smarta saker som man har användning för och som man kan ge kunder. Ett paraply är en riktigt bra produkt som man har nytta av tycker jag.

Det finns även orange med trähandtag

Grönt har varit en populär färg ett tag

Och även vitt som passar till allt

Smarta företag investerar i smarta gåvor. Gör det du också.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *