Were is the spring and the summer?

Det är fullt ös just nu och jag är glad att ha träningen som bryter ifrån den kulturella biten. Att springa är så himla kul. Men jag saknar även att cykla. Jag köpte ju ny cykel förra året och blev fast. Ett par Triathlon, den korta sprintdistansen, gav jag mig på. Det blev väl inga topptider men det var otroligt kul. Jag har varit nere i källaren och klappat på pärlan några gånger, men just nu ser det ut att dröja innan det är dags att pumpa däcken. Men idag hämtade jag ut ett paket med är superfin cykeljacka. Vi snackar knallguuuul

Och en liten buff som ska skydda halsen. Du hittar den och en hel del andra saker inom cykelsporten här

Praktisk fick bak vid rumpan där man kan ladda med nötcreme och bananer. Givetvis finns det en hel uppsjö av cyklar, alla möjliga tänkbara tillbehör, hjälmar, skor och vattenflaskor.

När det väl blir vår ska jag kasta mig på cykeln och ta en kort vända. Kanske ett par längre byxor som dom här kan vara nåt innan solens strålar kommer fram ordentligt. Och ett par nya glasögon kanske.

Att cykla är kul, ett bra komplement till löpningen. Det ena ger styrka åt det andra. Man kan ju ta en längre tur, stanna och äta och sen dra iväg igen. Jag ser fram emot våren och sommaren. Under tiden får jag klicka hem ett par nya brallor.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Were is the spring and the summer?

  1. Sara Borg skriver:

    Cykelfika är ju liksom det bästa. Du vet, cykla till ett café (gärna uteservering en solig dag), fika något gott och cykla sedan hem! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *