Vingåkersflickorna har ätit

Va kul det är att träffas IRL och inte bara vara FB-vänner. Vi kommer båda från Vingåker men några år skiljer mellan oss. Å andra sidan har vi en hel del gemensamt. Föräldrar som träffats och känner varandra, vi har varit med i samma förening och har gemensamma vänner. Kul att träffas, sitta ner och ta en bit mat. Det ska vi göra fler gånger IRL.

Hur många vänner har man egentligen på FB. Vänner och vänner, man vet inte så mycket om dem. Vissa känner jag givetvis igen mycket väl, medan andra är mer flyktigt bekanta. Jag har gjort 3 st storrensningar. De som aldrig kommenterar eller gillar behöver inte vara mina vänner på nätet. Nu har jag ca 500 vänner och det är ungefär där jag vill vara.

Jag försöker att vara aktiv och gilla det jag verkligen gillar. Inte bara trycka så fort någon håller fram ett vinglas eller fotar en unge. Jag tycker det är kul att peppa men ogillar när man hela tiden använder FB för att berätta hur dåligt man mår, hur olycklig man är och hur synd det är om en. Ring mig istället, vi kan träffas och ta en kopp kaffe, äta en bit mat eller ta en promenad eller bara sitta och prata.

Man kan fråga sig vad folk vill ha ut av att skriva att de mår dåligt på FB. Vill dom ha många gråtande gubbar eller många gilla? Det får dom inte av mig i alla fall. Men de är välkomna att ringa.

Hur många vänner har du?

Har du rensat någon gång?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *