Viktiga saker

Jag har åkt ett par resor till Stocksolm i helgen och sett teater. Jättekul. Jag tog bilen och skippade tåget. Att åka bil funkar alltid bra, tåg funkar ju så där. Jag litar aldrig på SJ för det är så mycket försenigar på grund av både det ena och det andra. Trist. Bilen är bäst. Man stannar när man vill och fikar och tar paus. Känns bra.

Viktigt är ju att tänka på att man har den lilla pärlan försäkrad. Det är många som tror att bilen inte behöver försäkras och att den går på hemförsäkringen. Inget kan vara mer fel. Man måste ha minst en trafikförsäkring på pärlan från den dagen man blir ägare och det styrs av datumet du skriver på ägarbyteslappen. Supervitigt. Annars får man böter från trafikförsäkringsföreningen och det vill man inte ha, tro mig.

Det kan vara rörigt med allt

Man kan ju numera jämföra olika försäkringsbolag via webben. Om man googlar på jämför bilförsäkring så kan man få många tips om detta. Det finns en uppsjö av olika försäkringsbolag och alla har erbjudanden och priser i massor. Ofta är det så att man får vad man betalar för. Viktigt att kolla både omfattning och körsträcka ifall det händer något. Det gäller att inte vara underförsäkrad. Man kanske även behöver en hyrbil om man ska lämna in sin bil på verkstaden och då kan man ofta lägga till en sån typ av försäkring till bilen.

Som sagt, viktiga saker att tänka på om pärlan ska kunna rulla vidare.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *