Vecka 1 – 58,1 kilo

Ja, nu har jag harvat på med mitt kostschema som Therese Konstig har hjälpt mig med. Det har gått bättre än jag trodde. Har hoppat över tårta på jobbet (kanske ohyfsat), har fuskat med 2 små chokladmums och det blev nog helt fel kaloriintag igår när jag åt lunch i Julita efter föreläsningen. Nåja, jag har gjort mitt bästa. Måste dricka mer vatten, för det är jag dålig på. Målet är 55 kanske 54 kilo och synligare muskler. Vi får se hur det går.

Träningen då. Har följt mitt schema men i fredags blev det bara 5km, på lördagen blev den istället 2 mil cykel och 2 km löpning direkt efter. Kändes lite tungt men jag ska kämpa vidare med det nästa lördag.

Nu rullar jag in i vecka 2 och hoppas det ska gå lika bra!

Mera vatten!!!!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *