Vårruset – ett väloljat maskineri

27,24 blev det, personbästa utomhus på säkert 10 år. Och varmt som bara den. Till och med jag sprang i bara t-shirt. Norrköping är en underbar stad vad det gäller Vårruset. Det startar och slutar vid Centralbadet och är sån ordning och reda. Stor eloge till arrangörerna.

Hela stan ställer upp på gator och torg, tjoas och applåderar. Musik och sång i form av både band och körer som lyfter oss löpare fram på trottoarer och kullerstensprydda trottoarer. Män och kvinnor med röda flaggor som inte bara visar vart vi ska utan även hejar på. En fin medalj får man, banan, yoghurt, choklad och plåster. Allt smakar gott efter ett lopp…kanske inte plåstret då.

Matte var både glad och sprallig när hon hämtade mig hos dagmatte. Hon tackar både Sofia Bursjöö som hon varit på läger med…2 gånger….matte fattade inte allt första gången, tihi. och sen Therese Konstig som gjort ett kostprogram som gör att matte måste köpa nya kläder hela tiden för dom gamla är för stora… Jag fick ett stort kex idag så jag firade också, utan att springa. Nu ska jag sova. ZZZzzz…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *