Vaknar tidigt

Oj va tidigt jag vaknade. En kopp kaffe gör susen och nu ska jag läsa en stund. Mulet än så länge men solen tittar kanske fram under dagen. Igår hann jag inte skriva något så det måste jag göra idag. Skulle vara skönt att få det mesta på pränt innan jag börjar jobba nästa vecka.

Idag ska jag hämta ut fler böcker som jag skickat efter. Sen blir det lite fix och trix och en stund i trädgården. Leidy får ligga på solstolen och titta på matte som jobbar!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Vaknar tidigt

  1. Ethel skriver:

    Skönt att vakna tidigt så att dagen blir lång. Det gillar jag, i motsats till när jag var ung och otålig 😉 när jag ville att tiden skulle gå fort.

    Här är varmt, doldis idag igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *