Vaknade tidigt

Låg och läste innan jag tog första kaffekoppen. Härligt. Leidy är på dagis och dagen ska rulla på som vanligt. Är i planeringsstadiet av 3 teaterproduktioner just nu och det är underbart kul!

Har du något roligt på G?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Vaknade tidigt

  1. Ethel skriver:

    Så underbart det låter!
    Jag gillar också det jag gör just nu. Får feedback från förlaget med jämna mellanrum (bara två gånger förstås, hittills) och ändrar och förbättrar. Inspirerande. Annars håller jag på med fortsättningen och dessutom testläser jag ett manus (inte mitt eget ;-)).

  2. jessy skriver:

    Va kul! Idag så ligger jag hemma med extrem mensvärk så inga planer idag inte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *