Vad har man tagit med sig?

Nu har man sovit hemma i sin egen säng en natt, härligt. Jag funderade på vad jag har tagit med mig från löparlägret i helgen. Förutom en hoper trevliga löparvänner som jag fått kontakt med via FB så har jag lite annat att jobba med. Ska försöka köra längre intervaller och börja med backträning. Det kommer att variera min träning och det tror jag kan vara bra. Mycket annat kommer jag att ta med mig vad det gäller styrkeövningar och stretch. Kanske även har nytta av vissa saker i dansen framöver.

Idag skiner solen och det blir en varm dag. Kvällsrep med Piller och pulver och sen blir det landet!!

Hur se din vecka ut?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *