Vad har man emot originalet?

Nu har jag sett 3 säsonger av Dicte. I slutet av den andra säsongen blir Lars Brygman skjuten och dör, sen dör hela serien… Han var en stor behållning, såg honom i Mordkommissionen och gillade hans skådespeleri. Nu spelade han polis och hade kontakt med Dicte. De hjälpte varandra och bytte information, hon journalist och han polis. Kanske inte så trovärdigt om man ska tänka på sekretess men annars hade det ju inte blivit några program över huvud taget…

Nåja, jag såg säsong 3, utan Lars, nya poliser och inte alls samma feeling. Originalet är bäst. Likaså Beck-filmerna. Jag är såå trött på norrmannen. Och vad jag förstår kommer det säkert att spelas in fler filmer med honom. Men jag tycker inte att det är nåt kul. Och cheferna dom haft är värdelösa som skådisar. Tillför ingenting.

Ibland undrar jag varför man inte skapar något helt nytt istället för att köra på med andra skådisar i samma serie i all oändlighet. Nu läser jag en bok som är baserad på Macbeth, av Shakespeare. Uuuuhhhh, han skulle vända sig i sin grav om han läste boken. Tråkigt att författaren inte hade så pass mycket egen fantasi så han kunde göra en egen bok, utan att stjäla någon annans idéer.

Nåja, nu har jag gnällt färdigt. Idag blir det lite fix och trix. Sista semesterdagen och jag bör röja undan det som inte är gjort. Inget jag känner för men nu ska det göras. Strykning bland annat…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *