Vad gör vi på kvällarna?

Under dessa märkliga tider som vi lever i så skapas det nya intressen och man blir lycklig när man ser kreativiteten som finns hos människor. Synd att det måste vara en så stor kris innan den tas fram bara. Men vi hoppas den håller i sig.

Det dansar och sjung och bakas och och ges gitarrlektioner via nätat. Ungdomar pluggar och man upptäcker att man kan ha konferens och slippa åka långt för att ses. Klart bra saker. Sen finns det dom som sitter ensamma och kanske inte har tillgång till dator. Eller ens kunskap att använda den Då blir det tuffare. Vi får inte glömma bort dom. Jag försöker hålla kontakten med kompisar via messenger och en hälsning kan vara guld värd men som sagt alla har inte datorer.

Dom som har det kan ju i alla fall följa nyhetsuppdateringarna och på så sätt vara med. Dom kanske skaffar sig nya hobbys och kollar runt på casinon som använder Zimpler

Det finns mycket som man kan roa sig med i dessa tider. Jag har aldrig varit någon hejare på kortspel utan nöjer mig med att lägga patiens och det kan ju slå ihjäl någon timma det också. Man får vara lite kreativ själv och komma på vad som gör livet glatt och inte vara rädd att testa nya saker. Vi får hjälpas åt helt enkelt.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *