Vackra kyrkor jag besökt – av Johannes Pinter

Inte en bok som jag läser till vardags men jag har varit nyfiken på den ett tag nu. Sen bestämde jag mig för att kontakta Johannes och köpa ett ex. Den utspelas i nutid i vårat land och det är Valdemar Aurelius som är huvudpersonen. Ibland har jag svårt att hänga med på grund av att genren är ovan för mig, men det är mycket bra skriven och jag gillar den.

Här handlar det om nordiska sagor och myter. Valdemar är den som håller ordning och reda på allt. De flesta väsen lever i våra kyrkor, därav titeln. Jag ser dessa väsen framför mig när jag läser och det är mycket bra gestaltat.

Jag är inte den som är vare sig mörkrädd eller rädd för spöken så jag tycker inte boken är läskig, men det kan säkert finnas de som gör det. Vi får följa Valdemar som i den här boken får möta ondskan på 2 plan. Läs den så får du se om han klarar av den!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *