Uppståndelsen – av Buthler & Öhrlund

Som vi har längtat alla Silfverbielke-fans. Köpte boken direkt och skulle bara läsa lite grann… Men det blev ett kapitel till och ett till och sen var den plötsligt slut. Christopher har nu hamnat i Pattaya i Thailand och han är inte ensam. Han har hamnat i klorna på änkan Mary Jo Chaplain som är gjord av pengar. Eftersom han inte är stadd i kassan då hans tillgångar är frysta så har han inget annat val än att droga ner sig själv och även henne för att överhuvudtaget kunna tillfredsställa henne.

Han latar sig inte utan börjar smida planer allt medan han tar sig fram med kokain i näsan och flickor under täcket i en rasande fart. Han passar på att gifta sig och ha ihjäl änkan under bara ett par dygn, men fortsättningen blir inte riktigt som han planerat. Men hinder är något som sporrar honom och han ger inte upp i första taget.

Det är alltid lika spännande att följa hans resa och se vad herrarna Buthler & Öhrlund fantiserar ihop. För visst är han på låtsas och det är ju tur det. Det enda jag saknar i denna bok är hans fight med polisen Jacob Colt. Jacob ”vaknar” inte till liv förrän i slutet av boken och givetvis hoppas jag på en fortsättning i serien om den värsta psykopaten ever. Skriv på bara, Buthler & Öhrlund!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *