Underbara kreationer

Detta är några av de kreationer som fanns i foajen igår på Osdarsteatern. Christer Lindarw är ju en av de största klädskaparna i Sverige. Glitter och glamour, ja tack!

Massor av gamla minnen som dammats av och placerats ut. underbart kul att se.

Fjädrar och paljetter om vartannat och en enorm känsla av stil och passion som blandas i en underbar kompott som faller mig mycket väl i smaken.

Tyvärr fanns det inget program att köpa och som vanligt får man inte fota showen så jag har inte så mycket att bjuda på men kan säga att ni som inte åker missar något. Fantastiska dansare, underbar koreografi, härlig ljussättning och perfekt ljud. Lägg till ett mycket smakfullt manus, fullt av gamla historier och minnen om de som medverkat i en eller annan form. Bland annat Lasse Flinkman som jag minns med glädje då jag sett After Dark på Börsen många gånger. Han och Christer jobbade tätt ihop och var de största ansiktena utåt. Showen heter This it it, men vi får hoppas att Christer orkar jobba vidare i någon form. Det är en gigantisk förlust för Sveriges nöjesvärld om han lägger av.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Underbara kreationer

  1. Mia skriver:

    Ser helt ljuvligt ut! Man får ju lust att prova…

  2. Ethel skriver:

    Jag har ju sett After Dark tidigare och älskat showerna. Vore jättekul att se den här som väl är den sista?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *