Tvättdags

Det är inte bara tvätten som behöver tvättas utan även fasader. Jag åkte just förbi ett hus som skulle behöva en helrenovering, men framförallt en fasadtvätt. Jisses va smutsigt det var. Det var nästan något spöklikt över det hela och jag fick lust att skriva en spökhistoria om det.

På planket på baksidan fanns graffitti och det skulle behövas en rejäl klottersanering där. Graffitti kan vara både snyggt och konstnärligt och jag beundrar dom som kan måla och bara genom att svepa runt med armen och en färgburk, skapa världens snyggaste mönster, figurer och landskap.

Det är en av de talanger jag skulle vilja ha. När jag koreograferar så gör jag streckgubbar ibland istället för att skriva och det är knappt så jag ser vad dom föreställer…hahaha. Så illa är det. Några grundfigurer har jag lärt mig under årens lopp och dom funkar men annars så är det text som gäller.

Jag får nöja mig med att skriva istället. Kanske en text om spökhus eller hus som är eftersatta och vad som kan dyka upp om man öppnar källardörren. Eller vad som finns på vinden. Eller vad som sitter i fåtöljen i vardagsrummet och har suttit där allt för länge.

Ops, jag är redan igång. Bäst att ni tvättar fasaderna hemma och klottersanerar, annars kommer jag att börja skriva en spökhistoria om erat hus och det vet man aldrig vart det landar…..

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *