Tur man är flexibel

Det är mycket som påverkar de beslut man tar. Vissa tackar nej till roller, vissa vill vara med fast det inte finns roller. Vissa föreställningar får man strunta i att sätta upp och vissa kommer till av bara farten. Det mesta styrs av det ekonomiska. Jag har jobbat med kultur i olika former under många år och pengar är det som saknas. Man kan bli förbannad när man läser om sporten som lägger miljoner på sina fotbollsspelare och hockeyspelare. Men för kulturen finns det inte alltid pengar att få. Man får skaffa sponsorer och tigga hos kommunen, det är inte alltid självklart att man kan sätta upp det man vill.

Det är tur att man är flexibel och kan ändra och trixa i sitt tidsschema när det gäller uppsättningar och reptider. Nu håller jag på att planera inför sommaren 2018. Galet tidigt tycker många, men jag vet att det är bra att vara ute i god tid. Det är lokaler som ska bokas och sen har man ju lite annat inskrivet i almanackan. Men det är en utmaning att få ihop allt så bra som möjligt och utmaningar är alltid kul.

Härliga sommarminnen!!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tur man är flexibel

  1. Amanda CL skriver:

    Jag tror att de som aldrig har varit med i en teaterproduktion fattar hur mycket jobb det är och framförallt hur VIKTIGT kultur är!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *