Träning, dans och lite mat

Det blev ett benpass på gymmet. Jag körde benpress idag, det var länge sen. Jag hoppade över utfallen, måste byta övningar lite. Körde bensparken lite tyngre. Det kändes bra, jag måste ta i lite mer. Bensparken gillar jag och även benpressen, det får bli ökning på kilona där.

Sen lev det dans med barnen på Dud. De yngsta får fortsätta träna trots Coronan och det känns bra. Föräldrarna lämna vid dörren och sen hämtar dom där. Det funkade utmärkt. Vi körde koreografi, dans med sjalar, dansstop och en lek som heter 1, 2, 3, 4.

Barnen rör sig runt i rummet och när jag ropar 1 ska dom stå stilla, när jag ropar 2 ska dom sitta, 3 ligga och 4 stå med armarna upp och benen ut. Jag kan ropa siffrorna huller om buller och den som gör fel eller kommer sist får komma och sätta sig hos mig. Sen vinner den som är sist kvar. Blir dom riktigt bra så kan man lägga till fler siffror. Till exempel 5, stå på ett ben.

Det är kul att se hur snabbt dom lär sig och hur kul dom tycker det är. Roligt att man kan hitta enkla lekar som inte kräver så mycket mer än att ropa siffror. Vi körde den 3 gånger idag och hade dom fått bestämma hade det blivit en gång till…

Sen har jag handlat lite rekvisita till julkalendern. Det blev ett par tomtar, tofflor till renen Renström samt ett par julklappssäckar. Man får samla på sig lite i taget och se vad som behövs. Imorgon ska jag fixa ett par kartonger från jobbet som vi beställer kopieringspapper i. Man får ta tillvara på allt man kan.

Nu har jag ätit lax med dillstuvas potatis. Jag borde ha haft i mer mjölk i stuvningen men man lär så länge man lever. Jag är ingen hejare på mat men ser till att variera lire i alla fall. Jag saknar mammas mat. Köttbullar, sås och lingon. Kallopps med morötter och rödbetor till, Jansson, ja det finns en del. Kålpudding har jag testat att göra och det blir ganska bra.

Nu ska jag se lite nyheter. Det blir väl Corona, Biden, Trump och sen några som är skjutna, lite bomber och översvämningar. Livet.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *