Torsdag, veckan rullar på

Det är plusgrader och snön och isen smälter, men det är riktigt halt på sina ställen. Idag är det flyttstäd på gång i min gamla lägenhet och jag ska bara flytta cykeln från gamla källarförrådet till nya. Sen är ett kapitel avslutat och ett nytt börjar.

Jag började morgonen med att se nyheterna. Nu får jag in tevekanalerna och det känns toppen. Lite kaffe och uppdatering av nyheterna, läs, allt hemskt som sker…. sen är man redo för dagen.

Jag hann även läsa en stund imorse och det var skönt. Leidy börjar vänja sig vid nya boendet, även om hon undrar vart vi ska när vi går utanför porten. Det känns bra på många sätt att ha bytt lägenhet. Nu ska bara datorn igång igen så jag får lägga upp lite bilder.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Torsdag, veckan rullar på

  1. Eva-Lisa skriver:

    Härligt med ny lägenhet! 🙂
    Här töade det igår, idag har vi någon minusgrad.

  2. Ethel skriver:

    Lite av en nystart med ny lägenhet. Härligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *