Torsdag = dans

Började morgonen med kaffe och en bok. Alltid lika skönt. Läser ut den inom ett par dagar och återkommer. Har beställt nya böcker men det verkar dröja innan de kommer. Förr hade jag som nyårslöfte att läsa minst 5, för mig, nya författare. Det har jag redan kommit upp i under året. Alltid lika kul att hitta nya favoriter, men ibland blir man ju besviken också.

Jag har en lista på författare och deras böcker som jag läser. Ibland är det kanske inte alltid den bästa boken de skrivit, men sen kommer det en till och den kanske är bättre. Alla har vi ju våra ups and downs, det gäller även etablerade författare.

Ibland när jag läst en bok av en ny författare undrar jag hur den kan ha slunkit igenom systemet. Inget som tar tag i mig, inget som berör, inget som fastnar och ändå finns boken tryckt och klar hos ett stort förlag. Hur gick det till?

Men det finns väl många som har tyckt den är ok och då tackar inte författaren nej till att få den publicerad. Jag minns min resa med böckerna innan de blev e-böcker. Att skicka in till förlag, vänta, hoppas, längta och drömma. Och sen få ett refuseringsbrev som är upptryckt i masslaga där det står att det var ju kul men inte så kul att vi vill jobba med dig….. Kanske inte exakt så, men inte långt ifrån.

Nåja, jag får hålla mig till min korta berättelser och skriva lite på bloggen. Hur är det med dig? Hoppas du fortfarande på att bli utgiven? Eller är du redan utgiven?

Mina stoltheter som går att ladda ner som e-böcker om man googlar på mitt namn. Familjen Lilliecroona som lever rövare med diverse familjemedlemmar. Inget för den finkänslige!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Torsdag = dans

  1. Ethel skriver:

    För mig går det lite trögt. Väntar på möte med förlaget. Men har egentligen inte bråttom. Det blir när det blir… Harvar vidare med uppföljningen så länge :-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *