Tisnaren eller Marsjön runt

Det blev inget Ceres-lopp för mig, men då dök det här upp.

Tisnaren runt 6 mil, eller Marsjön runt 2 mil. Jag brukar springa runt Marsjön men det är 1 mil så jag undrar hur de har lagt banan men det spelar ingen roll. 2 mil med cykel kan bli en trevlig utflykt. Det är Korpen som håller i det och jag vet att det funnits liknande cykellopp tidigare men att de har hållit upp något år. Men nu är det dags igen och jag ska anmäla mig.

På förmiddagen blev det en tur till tippen och sen 5km löpning. Det var varmt men välbehövligt. Nu var det ganska mycket skugga och det var skönt. Hade jag väntat till eftermiddagen så hade det varit sol hela vägen.

Nu blir det en runda i trädgården!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *