Tips

Nya Närkesbergsrevyn

Skenet bedrar

Fredag   16 nov.   kl 19.00

Lördag   17 nov.   kl 14.30 och 19.00

Fredag   23 nov.   kl 19.00

Lördag   24 nov.   kl 14.30 och 19.00 

Bergsgården, Närkesberg

Skenetbedrar620x335a5

Nya Närkesbergsrevyn återkommer i år med farsen Skenet bedrar, en fristående fortsättning på I grevens tid, som spelades för två år sedan.

Årets föreställning Skenet bedrar är liksom den tidigare skriven av Patrik Larsson som också står för regin.  Året är 1939 och grevinnans födelsedag ska firas med pompa och ståt, dit till och med borgmästaren och bankdirektören är bjudna. Festprissen sonen har dock missat att det ska bli fest och samtidigt sker ett mord som måste döljas. Då får naturligtvis betjänten Johansson rycka in. Fler rollfigurer från tidigare dyker också upp, bland annat den fräcka och något depraverade Olga. Ja publiken kommer med all säkerhet att få sig många goda skratt under föreställningen.

-Vi har så roligt när vi håller på och fikat är viktigt, säger Gunilla Pettersson och får medhåll av de övriga. Ensemblen är ett väl sammansvetsat gäng som hållit på i flera år.

Ulla-Carin Grafström står för scenografin, Ann-Sofie Erixon för pausfikat med mera och Susanne Qvick är sufflös och lite av allt i allo.

Nytt för i år är att all biljettförsäljning sker via Turistbyrån i Askersund, antingen via www.visitaskersund.se eller på telefon 0583-81088, men då måste man hämta biljetterna i Askersund.

I biljettpriset ingår pausfika smörgås och dryck. Föreställning cirka 2 tim 30 min (inkl 30 min paus).

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Tips

  1. Annie skriver:

    Så kul 🙂
    Hoppas Du haft en bra helg<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *