Tips

Sommarspel i Lekhyttan 2018

Sommaren 2017 satte ATSÖ– Amatörteatersamverkan Örebro län, upp Katitzi på Hallagården i Lekhyttan, mellan Örebro och Karlskoga.

Nu planerar vi för en ny uppsättning sommaren 2018! Det kommer att bli en alldeles nyskriven pjäs.

Pjäsen, som Ännu inte har något namn, handlar om Embla som känner sig osynlig för sin familj. Plötsligt blir osynligheten verklighet när hon förflyttas tillbaka till 50-talet. Där möter hon arbetare på en fabrik, skaffar vänner och ovänner och ser både likheter och olikheter med sin egen tid. Hur ska Embla göra för att ta sig tillbaka till sin egen tid och bli synlig igen?

Elin Eriksson står för manus och regi. Elin Eriksson Är teaterlärare på Hallsbergs Kulturskola och har tidigare arbetat på Nya Teatern, Studiefrämjandet och flera av länets gymnasieskolor.

Elin var med och grundade Stora Mellösa Teaterförening, där hon under flera år skrev och regisserade. Hon har också satt upp ett historiskt bygdespel i Hallsberg samt ATSÖ–:s samverkansprojekt på Vinön 2011.

Repetitionerna kommer inledningsvis att vara på söndagar i Örebro, men framåt mars-april repar vi också på torsdagar i Hallsberg.

Föreställningarna spelas på Hallagården 29 juni-8 juli.

Anmäl dig senast 21 januari!

Har du frågor, eller vill anmäla dig? Hör av dig till Elin på eriksson-elin@live.se eller 0722-40 30 50.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tips

  1. Gabriella skriver:

    Låter spännande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *