Tips

Jimmy Carr åker på världssturné – kommer till Sverige i maj
Engelske komikern Jimmy Carr har kultstatus hemma i Storbritannien och i USA och är ständigt på turné. Nu har Carr samlat sina allra bästa skämt och blandat med helt nytt material för den ultimata ståupp-showen till sin nya världsturné. I maj kommer han till Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Karlstad och Umeå.

Det är tredje gången Carr kommer till Sverige – han har en stor, mycket trogen fanskara här och har uppträtt för utsålda hus inför en publik som kiknat av skratt. Under sin nästan tjugo år långa karriär har Jimmy Carr gjort nio utsålda turnéer, genomfört 2 000 shower och uppträtt för över 2 miljoner människor på fyra kontinenter. Han belönats med British Comedy Award för Bästa live-stand up-turné och nominerats till en Perrier Award.

 
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

10 svar på Tips

 1. Dixi Wonderland skriver:

  Har aldrig hört talas om honom faktiskt 🙂

 2. Emelie Andersson skriver:

  Åh roligt och bra tips! 🙂

 3. MartinaOlsson skriver:

  Hej!
  Tänkte bara passa på att tipsa dig om att i dagens lucka i min julkalender kan du vinna din alldeles egna sorbetsmaskin från Coolstuff! 🙂 Sugen på att vara med och tävla? Klicka då på länken här nedan!
  https://martinaolsson.myshowroom.se/72528/julkalender-lucka-20-6/​​

 4. jessy skriver:

  SV: Ja, så paketen till djuren är färdiga! Är present till din bebis med fixat eller några planer på att ge till lilla vovven? 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *