Tiden räcker inte till

Jag har så mycket jag skulle vilja göra nu, men tiden räcker inte till. Vissa saker börjar reda upp sig och troligtvis får jag bilen på måndag eller tisdag. Ett gäng med ommöbleringar i livet och lite vänner som skjutsar så ordnar det sig ganska bra.

Jag har ett par skrivuppslag som jag skulle vilja få på pränt och sen skulle jag behöva en tur till landet men det ser ut att lösa sig imorgon med hjälp av vänner. Jag vill börja leta fram lite julpynt och ljusstakar och gärna köpa lite nytt. Att gå i butiker och kolla runt nu kan bli dyrt…

Sen skulle jag vilja ha tid att läsa lite mer. Nu har jag en packe böcker hemma och skulle vilja sätta mig framför brasan ute i stugan och bara gosa ner mig i en filt. En stor kopp kaffe och en ny bok. Sen kan jag lyssna på spraket från veden och bara njuta.

Lite mycke nu…Men jag vet att tiden kommer.

Hög mysfaktor

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Tiden räcker inte till

  1. Annie skriver:

    Förstår vad du menar med tiden . Man får prioritera<3
    Ha en fin kväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *