The beginning

Får många år sen fick jag en förfrågan om jag ville regissera pjäsen ”Porträtt av en kannibal”. Givetvis hoppade jag på och Jens Wistbacka och Göran Hellqvist gjorde rollerna. En man kommer in på ett lager, det är mörkt, han ska övertyga sig själv och andra om att han inte är mörkrädd och ska ta ett kort på kannibalen som finns där.

Det hela utmynnar i en lång och häftig, tänkvärdig och dramatisk konversation mellan männen. Vi spelade i Katrineholm på Dud och sen blev vi uttagna till Riskteaterfestivalen i Ydre. Det var riktigt kul att dra iväg på turne.

Samtidigt som vi drog till Ydre var vi tvungna att hitta på ett namn till gruppen och det var då Kannibalteatern bildades. Sen dess har vi satt upp Herrar, Sjukt på sjukan, Alla var där, Skaffa mig en tenor, Alla är vi änglar när vi dör, I väntan på Wilson och I ensamhetens korridor.

Nu repar vi Repet, av Alfred Hitckock och ska ha premiär i Katrineholm med den i januari nästa år. Det är få förunnat att kunna skriva egna pjäser och få dom uppsatta och att välja manus och kunna regissera. Dud i Katrineholm ger oss den möjligheten.

Tack!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på The beginning

  1. Annie skriver:

    Hoppas Du får en fin fredag<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *