Teknikens under

Tänk att det mesta går att lösa med teknik nuförtiden. Jag är ju inte speciellt teknisk själv men man kan inte undgå att se och höra de saker som händer i vår omvärld. Till exempel självkörande bilar… Nåja, det gick ju så där har jag sett. Lite barnsjukdomar kvar där.

Några som håller på med andra saker är företaget Sauter. Deras produkter, mål och visioner är att göra driften av nya och gamla större fastigheter så automatiserat som möjligt. Även miljövänligt så klart, det ligger ju i tiden. Man kan säga att deras lösningar gör så att en enda, eller ett fåtal människor kan sköta om större fastigheter helt själva. Och då minskar ju driftskostnaderna dramatiskt. Tänk vad lite teknik kan göra. Vilken härlig energihantering i dessa tider!

Kanske kan det ses som både futuristiskt och framtidsinriktat att  stora klossar som fastigheter går att automatisera mycket längre än man tror. Det gäller både kontorsbyggnader, hotell och sjukhus samt rehabilitetskliniker. Fantastiskt vad utvecklingen går framåt.

Vad som är viktigast är ju att miljön kommer i fokus då sensorerna och automatiken gör att ingen onödig värme och energi släpps ut eller att vissa rum är för varma. Sauter ser till att skapa rumsautomation med idealiska förhållanden för alla sorters rum, där de anpassar kraven för varje kund.

 Underbar teknik

Resultatet blir en holistisk och skräddarsydd lösning för att integrera inomhusklimat, belysning och solskyddsfunktioner. Man bygger helt enkelt ihop rumsautomation med fastighetssystemet och då blir det en riktigt bra kombo av att minska energi- och driftskostnaderna. Som gjort för miljön och ligger helt i tiden.

Sauter-koncernen har funnit i över 100 år och gjort sig vida känt över världen på grund av kompetensen inom fastighetsförvaltning och rumsautomation. De jobbar ständigt med utveckling och har miljön i fokus!

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *