Ta hand om sig själv

Visst är vi lite dåliga på att ta hand om oss själva ibland. Att träna och äta nyttigt är ju bra men resten då? Idag passade jag på att göra en hudanalys. Lite fet panna, näsa och haka, inga djupgående porer men lite torr om kinderna. Ja, det visste jag nog redan. Men att veta vad man ska använda för produkter är inte så lätt.

Det är en djungel därute och jag tar bara något som luktar gott och sen är det bra med det. Men, nu ska jag skärpa till mig. Jag passade även på att färga brynen idag, känns jätteskönt att få det gjort. Varför hålla på själv när ett proffs kan göra det 100 gånger bättre. Brynen har inte varit så snygga på flera år.

Att köpa märkesprodukter är inte billigt och det kan jag inte göra för ofta. Men jag har lärt mig med årens lopp att dom räcker lite längre på grund av att de är dryga. Då kan man lika gärna köpa lite kvalité som är bra. Man får ju vad man betalar för!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *